Butternutpumpasoppa med Malax limpa och örtolja
Kyrö Napue Gin marinerad carpaccio på ren med parmesan, rosmarin och tranbär
Vitlöksmarinerade champinjoner på levain bröd
Kallrökt lax och gravad sik med picklade grönsaker och örtsallad
Vitlökssniglar med Saint Agur blåmögelost samt vitlöksbröd
Sallad med krispig kycklingfilé, majonnäs, ljust bröd och jordgubbar
Färsk torsk med pommes frites, ärtpuré och tartarsås
Lamm ytterfilé med potatis, svartvinbärssås och palsternackspuré
Nötköttsbiff, cheddar, lök, tomat, sallad, coleslaw och pommes frites
Krispig kycklingfilé, mozzarella, srirachamajonnäs, tomat, sallad, coleslaw och pommes frites
Aubergine, avokado, vegansk majonnäs, djävulssylt, tomat, sallad, coleslaw och pommes frites
Grishals med potatis, rökig BBQ-sås samt pumpapuré
Ljust bröd med skagenröra, handskalade räkor, picklad rödlök och ägg
Kantarellrisotto med parmesan och örtolja
Pommes frites, aioli och ketchup
Rostat vitlöksbröd
Lufttorkad skinka, salami, Saint Agur-, brie-, chili- och cheddarost, oliver, marmelad och vitlöksbröd
Äppelcrumble med vaniljglass från Närpes Glassfabrik
Crème Brûlée med smak av pumpa, finska bär
Vitchoklad- och hallonkaka med hallonsås
Krispig kycklingfilé, mozzarella, tomat, sallad, srirachamajonnäs, coleslaw och pommes frites
Burgerbiff, cheddar, ketchup, gurka, tomat och pommes frites
Kantarellrisotto med parmesan och örtolja
Gruppmenyn är avsedd för sällskap på minst 8 personer. Förrätt och huvudrätt väljs i förväg. Specialkost och allergier beaktas – vänligen meddela detta vid beställning.