Parsakeitto, yrttiöljy ja rapeaa Maalahden limppua
Tonnikala-avokadotartar korianterilla ja sipseillä
Naudan carpaccio paahdetuilla pinjansiemenillä, rucolalla ja Västerbotten-moussella
Katkarapuja Maalahden limpulla, majoneesia ja yrttisalaatti
Burrata, appelsiinia, fenkolia ja appelsiinivinegrettiä
Salaatti rapealla kananfileellä, majoneesia, vaaleaa leipää ja mansikoita Drink recommendations: Ernst Ludvig Riesling
Salaatti halloumilla, majoneesia, vaaleaa leipää ja mansikoita Drink recommendations: Chemin Des Sables Rosé
Salaatti, jättikatkarapuja, majoneesia, vaaleaa leipää ja mansikoita Drink recommendations: Ernst Ludvig Riesling
Naudanlihapihvi, cheddar, sipuli, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset Drink recommendations: Kvarken Tax Relief IPA or Nero D avola red wine
Rapea kananfilee, mozzarella, sriracha majoneesi, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset Drink recommendations: HAPPY JOE PEAR or Ernst Ludvig Riesling
Ahven, pikkelöity kurkku ja punasipuli, salaatti, yrttikastike, coleslaw ja ranskalaiset Drink recommendations: : KRONENBOURG 1664 BLANC ERA OR GRÜNER VELTINER
Munakoiso, avocado, vegaaninen majoneesi, paholaisenhillo, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset Drink recommendations: LAPIN KULTA PURE
Vaalea leipä, skagen, käsinkuoritut katkaravut, pikkelöity punasipuli ja kananmuna Drink recommendations: Kronenbourg 1664 Blanc or Corte Camari Grillo white wine
Ahven, varhaisperunat, tilli-crème fraiche ja paahdetut kasvikset Drink recommendations: Corte Camari Grillo white wine
Uuniperuna, skagen- TAI avokadotäytteellä ja salaattia Drink recommendations: : KVARKEN BAYWATCH OR ERNST LUDVIG RIESLING
Naudan ulkofileetä, ranskalaisia, aiolia ja salaattia
Drink recommendations: Budejovicke 1795 dark or corte camari Nero D´Avola
BBQ-ribsit, ranskalaisia, aiolia ja coleslaw’ta Drink recommendations: BUDEJOVICKY 1795 DARK OR BANROCK CABERNET SHIRAZ
Naudan ulkofile ja tiikeriravut, uuniperuna ja aioli
Drink recommendations: CORTE CAMARI NERO D’AVOLA
Ranskalaiset perunat, aiolia ja ketsuppia
Paahdettua valkosipulileipää
Viisi tiikerikatkarapua, valkosipulileipää ja aiolia
Ilmakuivattua kinkkua, salamia, juustoa, oliiveja, marmeladia ja valkosipulileipää
Saint Agur, Brie, Chili-Cheddar ja lakkahilloa
Cashewpähkinöitä, saksanpähkinöitä ja manteleita
Vanilla ice cream and finnish fresh strawberries
Rapeaa kananfilettä, mozzarellaa, tomaattia, salaattia, sriracha-majoneesia, coleslaw ja ranskalaisia
Burgerpihvi, cheddar, ketsuppia, kurkkua, tomaattia ja ranskalaisia
Ahven, varhaisperunat, tilli-crème fraiche ja paahdetut kasvikset
Ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 8 hengen ryhmille. Alku- ja pääruoka valitaan etukäteen. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoitettava tilauksen yhteydessä.
Avaamme uuteen kauteen pe 7.3.2025!
Maaliskuun aukioloajat:
KE-TO 16:00 – 22:00 (keittiö 21:00)
PE-LA 16:00 – 23:00 (keittiö 22:00)