Ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 8 hengen ryhmille. Alku- ja pääruoka valitaan etukäteen. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoitettava tilauksen yhteydessä.
Punajuuricarpaccio, paahdettuja pinjansiemeniä, rucolaa ja Västerbotten juusto kreemiä
Kyrö Napue Ginissä marinoitua porocarpacciota parmesaanilla, rosmariinilla ja karpaloilla
Punajuurella graavattua lohta, graavisiikaa, rapusilliä ja maalahden limppua
Naudan ulkofilee punaviinikastikkeella, paahdetuilla kasviksilla ja perunafondantilla
Paistettua siikaa, sahramikastiketta, kukkakaalipyreetä ja paistettuja kasviksia
Portobellosienipihvi, kevätsipuli-valkosipulikastike ja paahdettuja kasviksia
Kanelipullajuustokakku
After Eight konvehdilla maustettu pannacotta, After Eight murua ja minttua