Gräddig soppa med rökt ren, Malax Limpa smulor och örtolja
Rödbetscarpaccio med friterad grönkål, pinjenötter, sitrusbalsamico, fetaostcreme
Romansallad, Caesarsas a la Faros (innehåller ansjovis), krutonger, Grana Padano ost
Rödbetsgravad lax, gravad sik, kräftsill och Malax Limpa
Vitlökssniglar med Sait Agur blåmögelost samt vitlöksbröd
Stekt sik med saffransas, blomkålspuré, rostad fänkål och grönsaker
Nöt entrecoté (200g), pommes frites, béarnaisesås samt ruccola med Västerbotten ost
Biff av portobellosvamp med blomkålspuré, citron-timjanolja och rostade grönsaker
Romansallad, Caesarsås a la Faros (innehåller ansjovis), krutonger, Grana Padano ost
Renköttsbiff (150g), brioche semla, sallad, cheddar, rökaioli, lingonmajonnäs och pommes frites
Krispig kycklingfilé, mozzarella, sriracha-majonnäs, tomat, sallad, coleslaw och pommes frites
Ljust bröd, skagen, handskalade räkor, picklad rödlök och ägg
Pommes frites, aioli och ketchup
Rostat vitlöksbröd
Ostkaka i smak av kanelbulle
Panancotta smaksatt med After Eigh -konfekt, After Eight crumble och mynta
Krispig kycklingfilé, mozzarella, tomat, sallad, srirachamajonnäs, coleslaw och pommes frites
Burgerbiff, cheddar, ketchup, gurka, tomat och pommes frites
Stekt sik, blomkålspuré och grönsaker
Gruppmenyn är avsedd för sällskap på minst 8 personer. Förrätt och huvudrätt väljs i förväg. Specialkost och allergier beaktas – vänligen meddela detta vid beställning.