Ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 8 hengen ryhmille. Alku- ja pääruoka valitaan etukäteen. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoitettava tilauksen yhteydessä.
Bataattikeitto, yrttiöljy ja rapea Maalahden limppu
Naudan tartar, suolattu kananmunankeltuainen, rapea valkosipulileipä ja yrttisalaatti
Lohipastrami, tilli-crème fraîche, rapeaa Maalahden limppua ja yrttisalaattia
Naudan ulkofilee, perunafondantti, kantarellivoi, punaviinikastike, paahdettuja kasviksia
Siikaa, kukkakaalipyree, lime-hollandaisekastike, paahdettuja kasviksia
Punajuuririsotto, paahdettuja pinjansiemeniä, Västerbotten-juustoa (available as vegan)
Avaamme uuteen kauteen pe 7.3.2025!
Maaliskuun aukioloajat:
KE-TO 16:00 – 22:00 (keittiö 21:00)
PE-LA 16:00 – 23:00 (keittiö 22:00)