Kermainen savuporokeitto Maalahden Limpun muruilla sekä yrttiöljyllä
Punajuuricarpaccio, friteerattua lehtikaalia, pinjansiemeniä, citrusbalsamico, fetajuustocremeä
Roomansalaatti, Faroksen Caesarkastike (sisältää anjovista), krutonkeja, Grana Padano -juustoa
Punajuurella graavattua lohta, graavattua siikaa, rapusilliä ja Maalahden Limppua
Valkosipulietanoita Saint Agur sinihomejuustolla sekä valkosipulileivällä
Paistettua siikaa sahramikastikkeella, kukkakaalipyreetä, paahdettua fenkolia ja kasviksia
Naudan entrecôte (200g), ranskalaisilla, béarnaisekastikkeella sekä rucolalla ja Västerbotten juustolla
Portobellosienipihvi kukkakaalipyreellä, sitruuna-timjamiöljyä ja paahdettuja kasviksia
Roomansalaatti, Faroksen Caesarkastike (sisältää anjovista), krutonkeja, Grana Padano -juustoa
Poronlihapihvi (150g), brioche sämpylä, salaatti, cheddar, savuaioli, puolukkamajoneesi, ranskalaiset
Rapea kananfilee, mozzarella, sriracha majoneesi, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset
Vaalea leipä, skagen, käsinkuoritut katkaravut, pikkelöity punasipuli ja kananmuna
Ranskalaiset perunat, aiolia ja ketsuppia
Paahdettua valkosipulileipää
Kanelipullan makuinen juustokakku
After Eight pannacotta, After Eight murua ja minttua
Rapeaa kananfilettä, mozzarellaa, tomaattia, salaattia, sriracha-majoneesia, coleslaw ja ranskalaisia
Burgerpihvi, cheddar, ketsuppia, kurkkua, tomaattia ja ranskalaisia
paistettua siikaa, kukkakaalipyreetä ja kasviksia
Ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 8 hengen ryhmille. Alku- ja pääruoka valitaan etukäteen. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoitettava tilauksen yhteydessä.