Chef’s Kiss Vol. 3 – Kape Aihinen Faroksella

Chef’s Kiss -konsepti jatkuu Faroksella tammikuussa, kun sarjan kolmas illallinen tuo keittiöön Kape Aihisen.

Kahden päivän ajan Faroksella nautitaan huolella rakennetusta kokonaisuudesta, jossa Aihisen ravintola Rosterin signatureannokset muodostavat yhtenäisen ja harkitun menun. Chef’s Kiss Vol. 3 on illallinen, jossa jokainen annos on osa kokonaisuutta. Menu etenee kevyestä ja raikkaasta alusta syvempiin, täyteläisempiin makuihin ja päättyy eleganttiin jälkiruokaan. Illallinen tarjoillaan rajatuissa kattauksissa, ja paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Viiden ruokalajin illallisen hinta on 79€/hlö.


Menu

Amuse

Sokeri-suolattua siikaa, siianmätiä, perunaa ja tillikreemiä

Alkuruoka

Härkätartaria, luuydinkreemiä, punasipulia ja rapeaa sipulia

Väliruoka

Rosterin bouillabaisse – kuhaa, sinisimpukkaa ja katkarapua

Pääruoka

Mureaksi haudutettua karitsaa, mustajuurta, pikkelöityä keltajuurta ja tummaa luumukastiketta

Jälkiruoka

Maitosuklaata, vadelmaa ja hasselpähkinää


Kattausajat

PERJANTAI 17:00 ja 20:30

LAUANTAI 14:00, 17:30 ja 21:00

Varaa pöytä tapahtumaan

  1. Valitse alta varauskalenterista perjantai 16.1.2026 tai lauantai 17.1.2026
  2. Kattausajat Pe klo 17:00 ja 20:30, sekä lauantaina klo 14.00, 17.30 ja 21.00 – voit valita kattauksen varauskalenterissa
  3. Mainitse varauksen viestikentässä mikäli haluat juomapaketin alkoholilla (49€), tai alkoholittoman (34€)

Lue myös