Chef’s Kiss -konsepti jatkuu Faroksella tammikuussa, kun sarjan kolmas illallinen tuo keittiöön Kape Aihisen.
Kahden päivän ajan Faroksella nautitaan huolella rakennetusta kokonaisuudesta, jossa Aihisen ravintola Rosterin signatureannokset muodostavat yhtenäisen ja harkitun menun. Chef’s Kiss Vol. 3 on illallinen, jossa jokainen annos on osa kokonaisuutta. Menu etenee kevyestä ja raikkaasta alusta syvempiin, täyteläisempiin makuihin ja päättyy eleganttiin jälkiruokaan. Illallinen tarjoillaan rajatuissa kattauksissa, ja paikkoja on saatavilla rajoitetusti.
Viiden ruokalajin illallisen hinta on 79€/hlö.
Menu
Amuse
Sokeri-suolattua siikaa, siianmätiä, perunaa ja tillikreemiä
Alkuruoka
Härkätartaria, luuydinkreemiä, punasipulia ja rapeaa sipulia
Väliruoka
Rosterin bouillabaisse – kuhaa, sinisimpukkaa ja katkarapua
Pääruoka
Mureaksi haudutettua karitsaa, mustajuurta, pikkelöityä keltajuurta ja tummaa luumukastiketta
Jälkiruoka
Maitosuklaata, vadelmaa ja hasselpähkinää
Kattausajat
PERJANTAI 17:00 ja 20:30
LAUANTAI 14:00, 17:30 ja 21:00
Varaa pöytä tapahtumaan
- Valitse alta varauskalenterista perjantai 16.1.2026 tai lauantai 17.1.2026
- Kattausajat Pe klo 17:00 ja 20:30, sekä lauantaina klo 14.00, 17.30 ja 21.00 – voit valita kattauksen varauskalenterissa
- Mainitse varauksen viestikentässä mikäli haluat juomapaketin alkoholilla (49€), tai alkoholittoman (34€)